Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
3 tips voor een succesvolle applicatie | ICTdienstenonline

3 tips voor het laten ontwikkelen van een succesvolle applicatie

applicatie-tips

U heeft besloten een professionele applicatie te laten maken voor uw bedrijf. Een applicatie zorgt voor gebruikersgemak: werkzaamheden worden makkelijker. Tevens zorgt het voor meer exposure omdat de applicatie te allen tijde zichtbaar is in het applicatiemenu. In dit artikel geven we u 3 tips voor het laten ontwikkelen van een succesvolle applicatie. Waar moet u op letten en aan denken?

#1 Bepaal uw budget

Voordat u professionele app bouwers gaat benaderen, is het verstandig om de bedrijfsbegroting te bekijken en een budget te bepalen. Hoeveel wilt u investeren in deze innovatieve ontwikkeling? Bedenk dat er voor een maatwerk applicatie een redelijk bedrag opzij gelegd moet worden. Bij een budget van €5.000 is het maken van een professionele maatwerk applicatie geen optie. Er wordt bij de meeste applicatie professionals gebruik gemaakt van bestaande app onderdelen. Deze worden aangepast naar de stijl van uw bedrijf, maar er is verder weinig flexibiliteit. Bedenk dat indien u meer specifieke wensen heeft en een uitgebreide, op maat gemaakte app wilt laten maken, u moet denken aan hogere bedragen (€20.000 – €100.000).

#2 Laat u adviseren door een professional

We kunnen ons voorstellen dat het laten maken van een webapplicatie, sms applicatie of app voor de telefoon een ver-van-uw-bed-show is. Het valt niet mee het budget te bepalen als u niet weet hoe u de applicatie precies wilt vormgeven. Welke functies moet de app hebben en wat wilt u er mee bereiken? Het is verstandig om deze vragen met een professional te bespreken. Vervolgens kunt u aan de hand van een of meerdere voorstellen een keuze maken.

#3 Bepaal het doel van de applicatie

Waarschijnlijk wilt u de applicatie laten maken met een specifiek doel. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u ervaart dat uw werknemers veel tijd kwijt zijn met het invullen van bepaalde bedrijfsformulieren, u bent op zoek naar een efficiënte e-learning omgeving om uw werknemers intern op te leiden of u wilt het gebruikersgemak van website bezoekers verhogen. Bedenk voordat uw een applicatie laat maken wat het doel is. Het is belangrijk dit doel bij te schaven na het gesprek met een professionele applicatie bouwer. Grote kans dat u tot andere inzichten komt en deze binnen uw bedrijf wilt bespreken. Door vóórdat men gaat beginnen met het bouwen van een applicatie en duidelijk doel op papier te hebben, weet u wanneer u tevreden kunt zijn met de applicatie.

 

Partner:

Oddessey Solutions

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

top