Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
4 must have apps om de slimste persoon van het feestje te zijn - Online diensten | ICT Diensten Online

4 must have apps om de slimste persoon van het feestje te zijn

Apps

Verjaardagen en etentjes zijn de momenten waar je kunt uitblinken met je dagelijkse kennis. Je kunt niet voorspellen waar het gesprek overgaat dus het beste is om te weten wie gister de beslissende goal heeft gemaakt of welke video’s viral zijn gegaan waar iedereen het toch over heeft. Om toch al deze informatie op te slurpen naast je drukke bestaan zijn hieronder 5 apps die je nodig hebt om op de hoogte van alles te blijven.

TheSkimm

Vind je het ook zo lastig om op de hoogte te blijven bij de politiek en popcultuur, dan heb je theSkimm nodig. In plaats van lange en uitgebreide verhalen doet theSkimm juist korte en duidelijke stukjes tekst schrijven waar het onderwerp over gaat. Tevens plaatst theSkimm belangrijke evenementen in je agenda die in de politiek, sport of entertainment gaan gebeuren.

Instaread

Heb je als excuus dat je het te druk hebt om een boek te lezen? Dan is Instaread de app die je nodig hebt. Weg met het schuldgevoel omdat je het boek nog niet gelezen hebt waar iedereen het over heeft. Met Instaread krijg je korte stukjes tekst en audio fragmenten die je precies vertellen wat de belangrijkste punten van het boek is. In een fractie van tijd ben je de een allesweter op het gebied van boeken.

Buzzvideo

Dit is de website waar je alle viral video’s, gifs en memes op een site terug kan vinden. Geen eindeloze speurtocht, maar alles op één plek. Bij de app kun je ook nog filteren op bepaalde categorieën zodat je alleen dat te zien krijgt wat je zelf ook leuk vindt!

TED

Wil je op de hoogte worden gehouden waar alle toonaangevende leiders over praten dan voorziet TED je van meer dan 2000 video’s. De video’s gaan over medische hoogstandjes, muziek, gadgets en meer. Zo hou je jezelf op de hoogte van state of the art informatie en maak je jezelf de meest interessante persoon op dat saaie feestje.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

top