Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
Flexibel werken: dit heb je allemaal nodig - Online diensten | ICT Diensten Online

Flexibel werken: dit heb je allemaal nodig

Flexibel werken is de laatste jaren steeds populairder geworden. Flexwerken is een werkstijl waarbij je flexibiliteit in tijd, plaats en duur van werken hebt. Je hoeft dus niet meer 9 tot 17 te werken, maar je kunt alles zelf inplannen. Natuurlijk zul je wel rekening moeten houden met je collega’s en andere afspraken. Wil jij binnenkort flexibel gaan werken? Wij hebben een handige checklist voor je opgesteld.

Elektronica huren

Als je flexibel gaat werken, heb je natuurlijk wel goede apparatuur nodig. Afhankelijk van wat voor baan je hebt, zijn verschillende soorten elektronica vereist. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke laptop en een tablet of iPad. Het is belangrijk dat je laptop Windows 10 Pro bevat. Op deze manier kun je inloggen op het systeem van je werk en heb je toegang tot belangrijke documenten. Heb je geen groot budget? Of ga je maar voor een korte periode flexwerken? Dan kun je een laptop of iPad huren. Je beschikt altijd over de nieuwste technologie en betaalt een vast bedrag per dag of maand. Vanaf 2 euro per dag huur je een nieuwe laptop of iPad op ipads-huren.nl

Een goede verbinding

Als je gaat flexwerken moet je altijd een goede wifi-verbinding hebben. Aangezien je op een plaats naar keuze werkt, zul je een locatie moeten kiezen waar je goed kunt werken. Check van tevoren altijd de verbinding. Het zou namelijk zonde zijn als je tijdens een meeting opeens wegvalt. Je kunt ervoor kiezen om je wifi te verbeteren voor thuiswerken. Hier hoef je niet altijd producten voor aan te schaffen. In de meeste gevallen kun je de instellingen wijzigen en vervolgens geniet je van sneller internet. Lukt dit niet? Dan kan het helpen om de router op een gunstige locatie te plaatsen.

Comfortabele plek om te werken

Naast de juiste elektronica en een goede verbinding is het belangrijk dat je comfortabel kunt werken. De eettafel kan dienen als tijdelijk bureau, maar dit werkt niet altijd goed. Creëer een plek die alleen bedoeld is om te werken. Ga dus niet op de bank of op bed zitten met je laptop, maar kies bijvoorbeeld voor de logeerkamer. Richt deze ruimte geheel in voor je werk. Heb je thuis geen ruimte? Dan kun je ook nog altijd op een openbare flexplek gaan werken. Daarnaast is het verstandig om een bureaustoel aan te schaffen. Als je een lange tijd op een dag zit, is je zithouding erg belangrijk.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

top