Handige gadgets om op kantoor te gebruiken

De ontwikkeling van gadgets gaat de laatste jaren zo snel. Er worden veel apparaten ontwikkeld met nieuwe functionaliteiten of apparaten die leuke dingen kunnen die je nog nooit eerder gezien hebt. Ook op kantoor zie je steeds meer nieuwe gadgets die ook van functionele waarde zijn. Wat mensen op kantoor vooral belangrijk vinden is als iets prettig werkt en ter ondersteuning van hun werkzaamheden dient. Misschien zit er wel wat tussen wat handig is voor bij jou op kantoor.

Weg met het traditionele toetsenbord

Er worden ook steeds nieuwe toetsenborden ontwikkeld die makkelijker in gebruik zijn en erg prettig werken zonder ongemakken te veroorzaken. Zo heb je het ergonomische toetsenbord die makkelijk verstelbaar is en waarmee je in een natuurlijke houding achter de computer zit en je werk kunt doen. Zolang je lichaam een natuurlijke houding aanneemt zal de kans op klachten aan de hand, pols en schouders minder worden of zelfs helemaal niet voorkomen.

Prettig werken met een comfortabele muis

Je ziet het steeds vaker: muizen met een hele aparte vorm in vergelijking met de traditionele muis. Het is bewezen dat deze muizen veel comfortabeler in de hand liggen en de kans op klachten verkleint. Je kunt gebruik maken van een ergonomische muis voor een ontspannen houding tijdens het werken. De spanning in je spieren wordt door gebruik van deze muis verlaagd.

Monitorstandaards voor de juiste houding

Wanneer je achter je bureau zit maar je beeldscherm niet goed afgestemd is met de hoogte van je gezicht kan dit ook klachten veroorzaken. Een monitorstandaard helpt je het beeldscherm op de juiste hoogte te plaatsen. Met behulp van zo’n standaard wordt voor jou de ideale werkplek gecreëerd. Zo voorkom je later klachten aan je schouder of nek wat heel vervelend kan zijn.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.

top