Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
Hoe organiseer je effectieve informatiebeveiliging en welke rol speelt vulnerability management hierin? - Online diensten | ICT Diensten Online

Hoe organiseer je effectieve informatiebeveiliging en welke rol speelt vulnerability management hierin?

Online vergaderingen, digitale communicatie en gegevensuitwisselingen op afstand kenmerken de algemene communicatie binnen bedrijven gedurende het afgelopen jaar. De coronacrisis heeft dan ook een groot effect gehad op de efficiëntie van werken en de effectiviteit van onlinecommunicatie. Desondanks is het voor een groot deel van de Nederlanders ook weer verleden tijd gebleken, aangezien het fysiek bijwonen van vergaderingen alweer de norm geworden is. Digitaal werken is echter niet geheel in de ban gedaan. Integendeel: het gezamenlijk werken in digitale documenten ne het delen van werkmappen is nog altijd één van aspecten die in veel bedrijven gebleven is. Het addertje onder het gras hierbij is wel dat online gegevens goed beveiligd moeten worden tegen cybercrime, wat in lang niet alle organisaties het geval is. 

Hoe kan informatie effectief en continu beveiligd worden?

Regelmatig verschijnt er in het nieuws dat veel gegevens van consumenten of werknemers op straat zijn komen te liggen als gevolg van een effectieve cybercrime. Dit is uiteraard iets wat je als werkgever te allen tijde wil voorkomen, maar de grote vraag is: hoe? Dan ben je bij Rootsec aan het juiste adres. Rootsec is namelijk expert op het gebied van cybersecurity en informatiebeveiliging, waarbij gegevens beschermd worden tegen mensen die bij deze informatie proberen te komen. Rootsec zal in geen enkel geval een standaardoplossing bieden, die niet specifiek afgestemd is op jouw wensen, eisen en behoeften om gegevens te beveiligen. 

Aan de slag met vulnerability management

Centraal bij iedere oplossing op het gebied van cybersecurity staat vulnerability management. Dit verwijst naar het veilig online kunnen werken, waarbij gevoelige informatie beschermd wordt tegen hacks en cyberaanvallen. Doordat het tempo waarop informatie digitaal tussen werknemers uitgewisseld wordt, neemt de kans op het aangevallen worden door cybercriminelen toe. Om die reden maakt Rootsec dan ook graag nuttig om jouw gegevens tegen dit soort criminelen te beschermen.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

top