Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
Kiezen voor een Prusa i3 mk3s+ - Online diensten | ICT Diensten Online

Kiezen voor een Prusa i3 mk3s+

Kiezen voor een Prusa i3 mk3s+ is een goede optie voor iedereen die op een moderne manier met een 3D printer aan de slag wil. De printer voldoet aan alle moderne wensen en eisen en heeft daarvoor dan ook al de nodige prijzen gewonnen. Dat komt vooral ook doordat op de basis van de eerdere mk3s is voortgeborduurd met nieuwe technieken. Zo is de eerste laag van de print nu nog sterker. Waardoor het alleen maar gemakkelijker wordt om het beste uit de printer te halen. Deze is dan ook voor alle soorten taken geschikt.

Aanpassingen aan het design

De verbeterde mogelijkheden van de Prusa i3 mk3s+ zijn niet alleen te danken aan betere technieken. Ook kleine aanpassingen aan het design maken de bruikbaarheid vele malen groter. Het voordeel daarvan is dan ook dat de 3D printer volledig inzetbaar is voor alle vormen van productie. Waarbij je als gebruiker ook nog eens allerlei mogelijkheden hebt om zelf elementen eraan toe te voegen, mocht dat nodig zijn. Het is dus zeker ook interessant om naar dit soort zaken te kijken. Zo is op een echt professionele manier te zorgen voor maximaal resultaat voor printklussen die je doet.

Bewezen kwaliteit bewaard

Dat de Prusa i3 mk3s+ veel nieuwigheden bevat betekent niet dat de bewezen kwaliteit van eerdere modellen verloren is gegaan. Het is juist ook zo dat features zoals het heated bed en de verwijderbare printsheets allemaal bewaard zijn gebleven. Juist door de combinatie van de oude features met de nieuwe mogelijkheden is de hoogst mogelijke kwaliteit te benaderen. Het maakt het printen dus ook voor iedereen een stuk gemakkelijker en het levert betere resultaten op. Het is wel heel fijn om van deze mogelijkheden te kunnen genieten. Vooral ook omdat het printen geruisloos gaat en goede kwaliteit gegarandeerd is.

Veilig maar snel printen

Werken met de Prusa i3 mk3s+ zorgt ervoor dat je snel de prints in handen hebt. Je maakt de ontwerpen en kan deze direct laten verwerken door de printer. Waarbij je ook nog eens de zekerheid hebt dat dit veilig gebeurt. Alle mogelijkheden om de veiligheid voorop te stellen zijn ook in dit model van Prusa gewoon bewaard gebleven. Waardoor het dus ook gemakkelijker wordt om voor deze printer te kiezen. De drempel om ermee aan het werk te gaan ligt namelijk niet hoog. Het is voor ieder soort klus de juiste optie die je kunt kiezen.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

top