Kwaliteitswerk met de Prusa i3 mk3

Hoewel de voorganger pas net uit was en nog altijd aan de hoogste eisen voldeed, is de Prusa i3 mk3 nu al op de markt en is deze beter dan ooit tevoren. Wie veel werkt met een 3D-printer zal al snel onderkennen dat het leven nooit meer hetzelfde zal zijn zonder deze printer. Opvallend daarbij is dan vooral ook dat er ondanks de geringe tijd tussen de vorige Prusa en deze al zoveel aan veranderd kon worden. Dit maakt het ook juist zo leuk om te bekijken wat er dan zo goed aan dit model is. Dat is heel veel.

Gemakkelijk in gebruik
Waarde voordelen van de Prusa i3 mk3 vooral merkbaar zijn, is het nog verder verbeterde gebruiksgemak. Dat heeft bijvoorbeeld te maken met de stabiliteit van de 3D-printer. Daarnaast is de Prusa ook meer smart dan ooit eerder. De grote hoeveelheid sensors in de printer zorgen ervoor dat deze alles wat je doet monitort. Daardoor kan er eigenlijk niets meer misgaan in het proces. Dit is dan ook precies wat de printer zo goed maakt en waarom deze zo populair is onder de gebruikers ervan. Wie er zeker van zijn dat alles wat gemaakt wordt van dezelfde kwaliteit is, doet dat op deze wijze.

Geluidloos
Wat ook een niet onbelangrijk voordeel van de Prusa i3 mk3 is, is dat er nog meer gewerkt is aan het terugdringen van het geluid. Er kan zelfs wel gesteld worden dat met deze printer nagenoeg geluidloos gewerkt kan worden. Dit maakt het natuurlijk een zeer interessant optie voor op de werkvloer. Voorbij is de tijd waarin de printer in een aparte ruimte moest staan zodat de dagelijkse gang van zaken niet verstoord zou worden. Tegenwoordig kan alles gewoon van nabij gevolgd worden en kan de dagelijkse gang van zaken zonder enige probleem gewoon verder gaan.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.

top