Reparatie, verkoop en maatschappelijk belang

ICT kringloop

ICT Kringloop Zwolle houdt zich bezig met drie fundamentele aspecten: reparatie, inname en verkoop van goedkopere materialen en maatschappelijk belang. Er werken vakkundige mensen die jouw apparatuur kunnen repareren, zodat jij er langer mee kunt doen. Daarnaast wordt oude apparatuur van bijvoorbeeld bedrijven, maar ook particulieren, ingenomen om na een opknapbeurt voor weinig weer te kunnen verkopen. Tot slot biedt ICT Kringloop een plek voor dagbesteding en werkervaring voor de mensen die bijvoorbeeld een arbeidshandicap hebben. Zo is ICT Kringloop er voor iedereen op een andere manier.

Een tweede leven voor oude apparatuur

Je kunt je oude apparatuur inleveren bij ICT Kringloop. Zij zorgen dan dat al jouw data verwijderd wordt, waarvan je zelfs een certificaat kunt ontvangen. Daarna wordt ook de hardware gecheckt op identificatiemogelijkheden en worden deze verwijderd. Dit zijn bijvoorbeeld stickers van je bedrijf. De apparatuur is nu niet meer traceerbaar naar degene die het heeft ingeleverd. Vervolgens zorgt ICT Kringloop dat het wordt gerepareerd of wordt er onderhoud uitgevoerd. Tot slot kan de ingeleverde apparatuur weer verkocht worden, als geheel of in onderdelen. En dat voor een veel lagere prijs dan nieuwe producten.

Kantoor, Business, Boekhouder, Boekhouding, Notebook

Herinstallatie service bij virussen

Je kunt als particulier ook bij ICT Kringloop terecht voor bijvoorbeeld herinstallatie service. De bekwame en betrouwbare pc specialisten kunnen vaststellen wat er aan de hand is met je pc of laptop. Misschien is deze traag geworden of zit er een virus op. De specialist achterhaald of het aan de software ligt, of dat het te maken heeft met de onderdelen: de hardware. Virussen kunnen verwijderd worden door het personeel. Soms moet na het verwijderen van een virus of ander probleem in de software Windows opnieuw geïnstalleerd worden. Deze herinstallatie service zorgt dan ook dat je bestanden weer teruggezet worden, zodat deze niet verloren gaan.

Het adres voor de ICT kringloop

Je kunt ICT Kringloop bezoeken in Zwolle op de Nieuwe Veerallee 12. Hier kun je goedkope elektronica producten vinden, je ouder apparatuur inleveren of gebruik maken van de reparatieservice. De herinstallatie service zit hier ook. Neem je computer mee, en de specialisten kunnen de virussen en spyware verwijderen, zodat je pc weer naar behoren werkt, zonder dat je bestanden verloren gaan.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.

top