Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
Relatiegeschenk voor je werknemers | ICTDIENSTENONLINE

Waarom een relatiegeschenk voor je werknemers?

Relatiegeschenk

Een relatiegeschenk voor je werknemers

Natuurlijk zijn relatiegeschenken een ideale manier om de klanten of cliënten te bereiken die je nog niet kennen. Ook is het geschikt om partners mee te verrassen of op willekeurige plekken te verspreiden. Toch zijn er ook talloze momenten in het jaar dat je je eigen personeel en werknemers mag verrassen. En hoe doe je dit nu beter dan met een relatiegeschenk. Hiermee geef je ze iets blijvends, iets wat ze leuk en tof vinden om te krijgen. Maar ook iets wat hen herinnerd aan jouw bedrijf. Wat hen herinnerd aan hun goede tijd die ze daar beleven. Een relatiegeschenk is dus een manier om je werknemers te bedanken en tevreden te houden, maar tegelijkertijd verspreid je ook je naam door de geschenken te laten bedrukken met je bedrijfslogo.

De verschillende soorten relatiegeschenken

Er zijn oneindig veel mogelijkheden wat het bedrukken van een geschenk betreft. Om zo effectief mogelijk te werk te gaan en zoveel mogelijk mensen te bereiken is het belangrijk dat je iets schenkt dat niet alleen veel gebruikt zal worden door je werknemers en relaties, maar dat ook vele andere mensen bereikt. Doordat het item bijvoorbeeld op verschillende publieke plekken komt. Denk bijvoorbeeld aan een boodschappentas. Een handig opvouwtasje, dat ideaal mee te nemen is en vervolgens uitgevouwen kan worden tot grote boodschappentas. Op deze manier komt je logo in alle supermarkten, wandelen mensen er mee door dorp en stad en neemt menigeen het wellicht mee naar de bibliotheek. Vooral nu plastic tasjes geld kosten is dit een uniek item en ben je ook nog eens milieubewust bezig, doordat je helpt het aantal plastic tasjes te verminderen.

Een win-win situatie

Door een relatiegeschenk te bedrukken zorg je voor een win-win situatie. Je helpt jezelf aan reclame, zonder dat je dit opvallend of afgezaagd doet. Mensen hebben soms niet eens door dat je reclame maakt met je logo op het geschenk. Die zien het nuttige geschenk en kunnen niet wachten deze te gebruiken. Hoe nuttiger en opvallender het geschenk, hoe meer kans dat jouw bedrijfslogo straks de straten siert. Bovendien zullen werknemers ook maar wat graag over hun nieuwe geschenk en daarmee uw bedrijf vertellen.

Bron: Relatiegeschenken.nl

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

top