Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
Welk internet pakket heb jij nodig?

Welk internet pakket heb jij nodig?

je hebt thuis internet nodig en nu wil je graag een internet pakket gaan bestellen. Alleen merk je nu dat er veel verschillende soorten internet pakketten zijn. Welk internet pakket heb jij nu nodig? Met de stappen in dit artikel kun je eenvoudig het juiste internet pakket uitkiezen.

Stap 1: Bepaal of je ook TV of bellen wilt

Naast internet heb je wellicht ook TV of bellen nodig. Als je dit dan in één pakket bestelt, ben je vaak voordeliger uit. Ook als je wel al TV of bellen hebt, kun je eventueel overschakelen naar bijvoorbeeld een compleet alles in één pakket of een pakket. Zo zou je kunnen kiezen voor Ziggo alles in één of voor T-Mobile alles in 1 bij je huidige provider of een andere provider.

Stap 2: Ga na welke internetsnelheid je nodig hebt

De internetsnelheid die je nodig hebt is voor iedereen persoonlijk. Er is dus niet één specifieke snelheid aan iedereen aan te raden. De snelheid die bij jou past is afhankelijk van het aantal gebruikers en de dingen die je doet op je computer of laptop.

Als je voornamelijk lichte taken doet (tekstverwerken, mailen, Facebook bekijken) en af en toe wat een film of serie kijkt, kan 20 tot 30 Mb/s zeker voldoende zijn. Hierbij is het wel belangrijk dat het internet door niet meer dan drie gebruikers tegelijkertijd wordt gebruikt, anders moet je toch kiezen voor een hogere snelheid. Netflix je regelmatig, game je af en toe en/of maak je vaak met meer dan drie gebruikers gebruik van het internet? Dan kun je beter voor een pakket met 40 of 50 Mb/s kiezen. Indien je vaak games speelt en bestanden download en/of met meer dan vijf gebruikers het internet gebruikt, kun je beter kiezen voor een pakket rond de 70 tot 100 Mb/s.

Stap 3: Vergelijk de prijzen

je wilt natuurlijk liever de hoofdprijs betalen. Daarom is het slim om – zodra je weet wat voor pakket en snelheid je wilt – de prijzen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo kun je bepalen welk pakket voor jou het voordeligst is. Houd hierbij ook rekening met tijdelijke actieprijzen die na een aantal maanden afgelopen zijn.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

top