Voorkom taalbarrières op de werkvloer met e-learning

Jouw bedrijf mag dan wel gevestigd zijn in Nederland, dit betekent nog niet dat Nederlands ook de voertaal is. We zien namelijk steeds meer bedrijven die bijvoorbeeld Engels als voertaal gebruiken op de werkvloer. Dit is ook niet gek, want er wordt steeds vaker met klanten van over de hele wereld gewerkt. Is dit binnen jouw bedrijf ook het geval? Dan moet jouw personeel mogelijk kennis van verschillende talen hebben. Merk je dat er sprake is van een taalbarrière? Kies dan voor e-learning om de taalkennis van jouw personeel bij te spijkeren.

Ook voor het verbeteren Nederlands 

Waar sommige bedrijven Engels als voertaal hanteren, communiceren veel bedrijven in ons land ook nog gewoon in het Nederlands. Het kan zijn dat de communicatie niet altijd even soepel verloopt. Dit komt mogelijk doordat je (veel) mensen met een buitenlandse achtergrond in dienst hebt. Hierdoor kunnen er miscommunicaties ontstaan binnen jouw bedrijf en dit kan jou veel geld kosten. Om dit te voorkomen is e-learning een goede oplossing. Jouw personeel krijgt hierdoor de Nederlandse taal goed onder de knie. Dit verkleint de kans op miscommunicaties in de toekomst. 

E-learning speciaal voor jouw bedrijf 

Veel ondernemers denken dat zij een standaard cursus krijgen wanneer zij kiezen voor e-learning. Er zijn inderdaad veel bedrijven die dezelfde cursussen op grote schaal aanbieden. Indien je kiest voor e-learning van Babel hoef je hier niet bang voor te zijn. Dit bedrijf stemt de digital training namelijk volledig af op jouw wensen. Wens je een cursus Nederlands? Dan wordt deze op maat gemaakt. Ook voor talen als Engels, Russisch, Spaans, Frans, Chinees en Portugees wordt e-learning op maat gemaakt. De digitale training wordt altijd volledig afgestemd op jouw bedrijf. Hierdoor is de onderlinge communicatie van jouw personeel binnen de kortste keren weer op orde.  

studeren

De voordelen van e-learning  

Wil je taalbarrières binnen jouw bedrijf wegnemen? Dan kun je iemand op locatie langs laten komen om een training te verzorgen. E-learning is echter een veel betere keuze. Waarom? Omdat e-learning een groot aantal voordelen met zich meebrengt. Allereerst kan jouw personeel de training vanuit huis volgen. Deze wordt immers digitaal aangeboden, waardoor je niet in grote groepen samen hoeft te komen. Schakel je Babel in voor e-learning? Dan hoef je hier zelf bovendien niets voor te regelen. Indien je voor een digitale cursus van dit bedrijf kiest, ben je daarnaast verzekerd van een

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.

top