Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
ICT training - ontwikkel jezelf | ICTDIENSTENONLINE.NL

ICT training

Alle ins & outs weten over de nieuwste ontwikkelingen op ICT gebied? Leren werken met Microsoft Office programma’s? Een spectaculaire PowerPoint presentatie geven? Of ‘gewoon’ jezelf willen bijscholen? Voor alles is een oplossing. Eén ding is zeker: van leren wordt je nooit dommer!

 

Waarom ICT training?

Om een beetje met de tijd mee te gaan als bedrijf of als particulier zijnde, worden er ICT trainingen aangeboden. Hiermee  is het mogelijk om mee te gaan met de ontwikkelingen en deze op de juiste wijze toe te passen. Als je jezelf afvraagt waarom bijscholen zo belangrijk is, denk dan maar aan deze quote: ‘’Als je niet bijleert, ga je achteruit’’. Zeker in de ICT branche is het ontzettend belangrijk om de nieuwste ontwikkelingen bij te houden, want voor je het weet blijf je achter de feiten aanlopen. Bij de bedrijven zelf ligt een grote verantwoordelijkheid als het gaat om bijscholen van zijn medewerkers, zeker als het bedrijf veel gebruik maakt van IT.

‘’When you talk, you are only repeating what you know; but when you listen, you learn something new.’’

Dalai Lama

 

Benefits

Haal alles uit jezelf door te ontdekken, te ontwikkelen en jezelf uit te blijven dagen!

Ontdek

Ervaar de eindeloze mogelijkheden die de IT te bieden heeft. Ga op onderzoek uit en ontdek het onbekende.

Daag uit

Sta niet stil in je ontwikkeling, maar blijf het uiterste in jezelf opzoeken. Alleen dan ben je in staat te leren, alleen dan groei je.

Ontwikkel

Leer jouw ontwikkelpunten kennen, alleen daardoor wordt je de beste versie van jezelf. Blijf ontdekken, blijf motiveren, blijf groeien.

 

Wat voor ICT trainingen zijn er?

Het eerste onderscheid dat vaak wordt gemaakt, is die tussen organisaties en particulieren. Een organisatie kan zijn werknemers op een bepaalde cursus sturen, ter verbetering van bijvoorbeeld zijn prestaties. Uiteraard wordt deze mogelijkheid ook aan particulieren geboden. Veel van deze cursussen zijn gericht op kennisuitbreiding voor onder andere Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint.

Computercursus voor ouderen

Ouderen zijn een hele belangrijke doelgroep die we in de IT niet mogen vergeten. Er zijn veel ouderen die graag een beetje met de tijd mee willen gaan en daarom een computercursus gaan volgen. Inmiddels is het cursusaanbod uitgebreid tot een smartphone cursus voor ouderen. Ouderen krijgen les vanaf het opstarten van de computer, tot de werking van Microsoft Word, tot het gebruik van internet. Alles is mogelijk. Zelfs voor ‘gevorderde ouderen’ worden er veel computercursussen aangeboden.

Microsoft trainingen

Uiteraard zijn er ook Microsoft trainingen te volgen. Hiermee wordt de mogelijkheid gecreëerd om iedereen met bepaalde Microsoft Office programma’s te leren werken. Microsoft en gespecialiseerde bedrijven bieden diverse trainingen aan particulieren en bedrijven aan. Werknemers kunnen bijvoorbeeld een Microsoft Excel cursus volgen, waarin ze  met het programma leren werken en handige tools krijgen aangeleerd. Liever weten hoe je een pakkende presentatie geeft? Volg dan een Microsoft PowerPoint cursus en leer alle tips & tricks kennen.

 

 

IT uitdagen

 

Alternatieven

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van het brede aanbod van ICT trainingen dat op het internet te vinden is. Elke cursus of training zal op zijn eigen manier worden aangeboden, maar de opgedane kennis is (zo goed als) hetzelfde.  Er zijn trainingen van een dag te volgen, van diverse dagen of je kunt zelfs een thuisstudie volgen. De ICT trainingen zijn er voor zowel beginners als voor gevorderde, zo kun je een training kiezen die op jouw kennis en vaardigheden aansluit.

 
 

 

 

top