Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
ICT Vacatures - | ICTDIENSTENONLINE.NL

ICT Vacatures

Op zoek naar een baan in de ICT? Zowel op MBO als HBO niveau zijn er vacatures. Bijna 4% van alle arbeidsplaatsen in Nederland wordt door de ICT vervuld. Op het eerste gezicht lijkt het weinig, echter bezet de ICT sector een groot gedeelte van de Nederlandse arbeidsmarkt.

IT vacatures / ICT vacatures

Het verschil tussen IT en ICT is niet zo heel groot. Toch kunnen bedrijven bij het plaatsen van een vacature ook fouten maken tussen deze 2 vakgebieden. Dat komt doordat de ‘scheiding’ tussen deze twee begrippen de laatste jaren heel erg is vervaagd. Het gros van de mensen zoekt in Google toch op ICT, waarschijnlijk omdat dit begrip bij de meeste mensen het bekendst is. Uiteraard zijn er ook diverse IT vacatures die misschien worden misgelopen, doordat er bij zowel het bedrijf als de werkzoekende onwetendheid heerst.

Houdt bij het zoeken naar vacatures dus rekening met deze twee verschillende benamingen. Een tip: zoek naar zowel IT vacatures als ICT vacatures!

ICT vacature

Vind hier online jouw droom baan!

ICT-banen in Nederland

top