Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
Office 365 SharePoint - Wat is SharePoint? | ICTDIENSTENONLINE.NL

Office 365 SharePoint

Voor velen waarschijnlijk niet (zo) bekend, maar wordt dagelijks toch door ruim 20.000 SharePoint gebruikers gebruikt. De meeste bedrijven gebruiken SharePoint voor zijn (online) documentmanagement.

Wat is SharePoint?

SharePoint is als het ware een intranet voor bedrijven en het is een onderdeel van Office 365. Het dient voor online samenwerking en snelle informatie uitwisseling binnen een bepaalde groep of bedrijf. SharePoint maakt online opslag, organisatie, delen en gebruiken vanaf elk apparaat mogelijk. Het enige dat je nodig hebt, is een webbrowser. Alle soorten bestanden kunnen worden opgeslagen in SharePoint, onder andere ook agenda’s, blogs en fora. Het is zowel los als in een pakket verkrijgbaar.

SharePoint


Een tip: let op de SharePoint versie die de cursussen aanbieden. Zorg dat deze aansluiten op de versie die jouw organisatie gebruikt!

SharePoint training

In Google zijn er uiteraard ook vele SharePoint trainingen en cursussen te vinden. Deze variëren in prijs, in aanbod en in de mogelijkheden. Maak vooraf voor jezelf duidelijk wat jij wil of jouw medewerkers willen leren van een SharePoint training en maak aan de hand hiervan een keuze in de aangeboden trainingen.

SharePoint Online

De hosting van SharePoint Online ligt bij Microsoft. Dit betekent dat Microsoft automatisch nieuwe updates en functies toevoegt. Daarnaast heeft Microsoft ook een SharePoint-app ontwikkeld, waardoor je overal toegang hebt tot het intranet van jouw onderneming. Vanzelfsprekend zitten er ook een aantal voordelen aan het gebruik van SharePoint.

Real-time

Perfecte samenwerking binnen het team; er kan real-time aan de documenten worden gewerkt en gedeeld.

Cloudbeveiliging

SharePoint is verantwoordelijk voor een vakkundige cloudbeveiliging. Je hoeft niet bang te zijn voor hackers, alles wordt veilig opgeslagen.

Altijd online

Overal waar je bent heb je toegang tot het intranet en de documenten. Zo kun je waar je maar wil aan je projecten werken.

Overzicht

SharePoint biedt een overzichtelijke lay-out en inhoud. Zodat iedereen in staat is om met dit programma te werken.

 

top