Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
Microsoft Excel - volg een Excel cursus | ICTDIENSTENONLINE.NL

Cursus Microsoft Excel

Eenvoudig grafieken maken, automatische berekeningen, diverse tabbladen met tabellen en honderden andere mogelijkheden. Het is echt aan te raden om een Excel cursus te volgen, omdat je zo veel toepassingen bij leert. Je leert hier alle ins & outs van Microsoft Excel en krijgt ontzettend handige tips en tricks mee.

Excel

Excel wordt ontzettend veel gebruikt door zowel bedrijven als particulieren. Microsoft Excel is bedoeld als een rekenprogramma. Het is een handige tool om bijvoorbeeld formules of eigen templates te maken. De voorganger van Excel was in 1982 al op de markt onder de naam ‘Multiplan’. Dit werd geen succes en in 1985 heeft Microsoft daarom besloten om het te vervangen door Excel. In 1985 was er de eerste versie voor Apple Macintosh beschikbaar. Twee jaar later kwam de eerste versie voor Microsoft Windows op de markt.

Excel cursus


Excel cursus

Excel cursus

Typ in Google maar eens ‘Excel cursus’ in. Precies, er worden ontzettend veel zoekresultaten weergegeven. Ik kan me indenken dat je het overzicht kwijt bent. Elke cursus vraagt een andere prijs, biedt een andere methode aan of leert het jou weer op een net iets andere manier aan. Belangrijk is om vooraf na te gaan wat je precies wil leren. Vervolgens is het verstandig om een overzichtje te maken en af te gaan strepen welke niet aan jouw eisen voldoen.

De Excel cursus is zowel klassikaal of online te volgen. Een basiscursus is nooit weg, je leert er altijd van. Ben je al bekend met Excel, maar wil je jouw kennis nog wat verder uitbreiden? Er zijn genoeg Excel cursussen voor gevorderden te vinden!


Kan het niet iets goedkoper?

Er zijn uiteraard ook gratis Excel cursussen verkrijgbaar op het internet, want wat is niet meer te vinden op het internet?! Vaak is dit echter maar een beperkte informatie-beschikbaarheid. Zeker gezien het feit dat er veel betaalde cursussen zijn die ook in trek zijn bij de klanten, willen bedrijven of particulieren er toch wel iets aan kunnen verdienen.

Daarnaast zijn er ook nog altijd Excel tips op het internet te vinden. Vaak zijn ook deze tips maar beperkt of er wordt je gevraagd een account aan te maken op de website.

Mijn tip: zoek eerst eens op gratis excel cursus en kijk wat je tegenkomt. Staat er niets tussen wat bruikbaar is? Dan kun je er alsnog voor kiezen om een betaalde Excel cursus te volgen.

 

top