Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
Zo maak je jouw website beter vindbaar - Online diensten | ICT Diensten Online

Zo maak je jouw website beter vindbaar

Tegenwoordig heeft elk bedrijf een website. De ene website is echter de ander nog niet. Er zijn hele goede websites, maar er zijn ook bedrijven die ervoor kiezen om een hele simpele website op te zetten. Het doel van elk bedrijf is echter wel hetzelfde: zij willen dat potentiële klanten hun website bezoeken. Veel bedrijven werken daarom hard om ervoor te zorgen dat hun website hoog in Google komt. De activiteiten die hierbij horen worden Search Engine Optimization (SEO) genoemd.

Wat is SEO precies?

Als bedrijf wil je graag zo snel mogelijk gevonden worden wanneer iemand googelt op een begrip wat relevant is voor jouw website. Misschien is dit namelijk wel een potentiële klant. Om dit te bereiken worden er SEO-technieken toegepast: je zorgt voor een goed werkende en relevante website en je doet aan linkbuilding. Door de verschillende SEO-technieken zal Google zien dat jij een relevante website hebt en hierdoor wordt jouw website hoger in de resultaten geplaatst.

 

Wat kun je zelf doen?

Je website hoger in de resultatenlijst van Google krijgen is erg lastig, maar er zijn een hoop dingen die je kunt doen. Allereerst moet je zorgen dat er relevante content op je website staat, deze content moet ook regelmatig aangevuld en verbeterd worden. In de content verwerk je ook zogenaamde SEO-termen. Dit zijn termen die relevant zijn voor jouw website en waar veel op gegoogeld wordt. Google zal de relevante content belonen met een hogere positie. Daarnaast is het belangrijk om aan linkbuilding te doen. Het doel van linkbuilding is dat andere websites een link plaatsen naar jouw website. Deze komt dan bijvoorbeeld op de partnerpagina van die website of er wordt blog geplaatst met hierin een link verwerkt.

SEO uitbesteden

De verschillende SEO-technieken nemen een hoop tijd in beslag. Je bent constant bezig met het verbeteren van je content en je moet veel op zoek naar websites waarop een link naar jouw website geplaatst kan worden. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om SEO uit te besteden. Samen met een bedrijf stellen zij een SEO pakket samen waarin zij bepalen wat het bedrijf precies aan SEO zal gaan doen. Zo heb je er als ondernemer zelf geen omkijken meer naar, maar de positie van je website verbetert wel.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

top