Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
Waarom goede hosting zo belangrijk is - Online diensten | ICT Diensten Online

Waarom goede hosting zo belangrijk is

Als je een website, webshop of andere applicatie hebt dan is het belangrijk dat deze snel is. Je wilt namelijk niet dat je gebruikers of bezoekers lang moeten wachten. Dit kan je kostbare nieuwe leads kosten en dat is het laatste wat je wilt. Daarom is goede hosting voor je website, webshop of applicatie erg belangrijk. Niet alleen de snelheid is belangrijk maar ook de beveiliging. Je wilt namelijk niet dat je gehackt wordt en gevoelige informatie op straat komt te liggen.

Veilige en goede hosting provider

Als je nog geen hosting provider hebt gevonden voor het hosten van je website, webshop of applicatie dan is het raadzaam dat je eens goed op een rijtje gaat zetten wat je nodig hebt. Hoe groot is je website, hoeveel maandelijkse bezoekers verwacht je op de website, maakt je website gebruik van een CMS (WordPress bijvoorbeeld) en ook niet onbelangrijk, wat is je budget dat je uit wilt geven. Op Hostingvergelijker.nl is er een Keuzehulp beschikbaar die je helpt deze vragen te beantwoorden en met deze antwoorden al een groot aantal hosting providers uitsluit. Dit maakt het maken van een juiste keuze al wat gemakkelijker. Daarna kun je zelf nog verder onderzoek doen en vergelijken betreft veiligheid en andere functionaliteiten die belangrijk voor je zijn.

Onderhoud van servers en website

Als je kiest voor een shared hosting dan zorgt de hosting provider vaak voor de veiligheid van de server en het updaten. Kies je echter voor een unmanaged VPS dan is dit niet van toepassing en dien je dit zelf te onderhouden in de meeste gevallen. Evenals het onderhouden van je website. Als je bijvoorbeeld een WordPress website of webshop hebt dan dien je deze zelf te onderhouden. Je kunt echter ook kiezen voor een Managed WordPress hosting provider. Je betaald dan wel extra maar bent zeker van een veilige website en server. Zij updaten alle plug-ins en WordPress zelf en onderhouden daarnaast ook je server.

Conclusie

Kijk wat er voor jouw website, webshop of applicatie belangrijk is en wat je uit wilt geven voor het hosten ervan. Veiligheid is belangrijk en snelheid! Echter moet je ook nooit de service van een hosting provider vergeten wanneer er bijvoorbeeld iets aan de hand is. Lees daarom beoordelingen van anderen om een beeld te krijgen van een hosting provider.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

top