Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
Wat is het effect van online marketing op de relevantie van jouw website? - Online diensten | ICT Diensten Online

Wat is het effect van online marketing op de relevantie van jouw website?

Online marketing is een veel grotere rol gaan spelen sinds het uitbreken van de coronacrisis. Door de pandemie waren veel ondernemers namelijk genoodzaakt om hun deuren te sluiten, waarna producten en diensten voornamelijk via het internet afgenomen konden worden door consumenten. Als gevolg hiervan zijn niet fysieke marketingtools essentieel voor het verkopen van goederen en diensten, maar is online marketing het grootste punt van aandacht. Wie namelijk een goedwerkende website gerealiseerd heeft voor zijn of haar organisatie en ook nog eens hoog in de zoekresultaten van Google is komen te staan, zal een hoog aantal conversies bewerkstelligen. Veel verkeer op je website heeft immers positief effect op je winst. Echter, wat als jij niet over zo’n website beschikt en ook nog nooit gehoord hebt van linkbuilding? Dan wordt het hoog tijd om bekend te raken met online marketingbureau Economy.

Hoe worden online marketingtechnieken ingezet?

Wil jij hoger in de zoekresultaten van Google belanden met jouw website, maar heb je geen idee hoe? Of misschien eerder nog: waarom dit noodzakelijk is? Dan leggen we je dat graag eerst uit. Google en andere zoekmachines sorteren hun zoekresultaten bij bepaalde zoekopdrachten op basis van relevantie. Als jouw website door Google dus niet als ‘relevant’ gezien wordt voor een bepaalde gebruiker, zal er minder verkeer zijn op jouw website en blijft het aantal conversies laag. Het is daarom van belang om te werken aan die relevantie door middel van linkbuilding. Voor organisaties met een internationaal klantenbestand is het belangrijk om de doelgroep te specificeren om linkbuilding Frankrijk of linkbuilding Spanje bijvoorbeeld in te zetten. Vervolgens zal er een internationale SEO-strategie op losgelaten worden, zodat jouw website hoger in de zoekresultaten terecht zal komen. Dit leidt tot een hoger aantal websitebezoeken door gebruikers, wat een hogere winst zal bewerkstelligen.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

top