Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
De beste apps voor op een Android-smartwatch - Online diensten | ICT Diensten Online

De beste apps voor op een Android-smartwatch

Smartwatches hebben slimme horloges vervangen door slimme functies zoals een smartphone. Een aantal pioniers in de industrie hebben een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van smartwatches. Google heeft besturingssysteem Android wear speciaal ontworpen voor smartwatches, die met enkele wijzigingen een nieuwe naam Wear OS van Google heeft gekregen. Smartwatches verminderden de noodzaak om uw smartphones te dragen zonder stijl en comfort in gevaar te brengen. U kunt er rechtstreeks oproepen, berichten en e-mails doorheen kiezen. Android wear smartwatch werd slimmer met wear OS-apps om je leven moeiteloos te maken.

Dus, om te voorkomen dat je doelloos door enorm veel Android Wear-apps jaagt, hebben we enkele van de beste Android Wear-apps gekozen die je nu kunt installeren.

AccuWeather

AccuWeather is een voorloper in weersvoorspellingsdiensten. Accuweather biedt live rapporten en weeralarms, samen met dagelijkse wereldwijde en lokale weersvoorspellingen. De app werkt naadloos op je Android-smartwatch met zijn compacte en lichtgewicht ontwerp.

Huidige weersomstandigheden, windsnelheid, wolkenanalyse, neerslag en AccuWeather RealFeel zijn enkele unieke functies die AccuWeather op het hoogtepunt van het klassement zetten. Soms voelen we ons een beetje kouder of warm dan de werkelijke temperatuur buiten, de Accuweather RealFeel widget vertelt je hoe je je in het huidige weer zult voelen. AccuWeather staat bekend om hun precieze weersvoorspellingen tot een week. Ze brengen een revolutie teweeg in de wereld door een heerlijke ervaring binnen handbereik te bieden.

Runtastic (pro)

Werking met één tik en start-stop via spraakopdrachten biedt extreem comfort voor hardlopers en joggers. De app bewaakt al uw fitnessactiviteiten zoals hardlopen, joggen, fietsen of wandelen en biedt inzicht in afgelegde afstanden, verbrande calorieën, tijd, snelheid en nog veel meer. Runtastic Pro heeft een wereldwijde fitnesscommunity en u kunt er deel van uitmaken. Je kunt je statistieken in de app delen met andere mensen in deze community. Goed scoren op het scorebord kan de ultieme motivatie zijn. Je kunt jezelf uitdagen met een race.

Uber

Is het niet echt cool om via je horloge een taxi te boeken? Goed! Uber debuteerde op Android wear smartwatch met volledig functionele boeking van taxi’s voor woon-werkverkeer. Je hoeft je maar één keer aan te melden via je smartphone en vanaf dat moment kun je via je pols een taxi huren. Android wear smartwatch komt met GPS-connectiviteit en Uber kan uw locatie detecteren via uw smartwatch. De app toont de geschatte aankomsttijd en het te betalen bedrag, net zoals bij een smartphone. Op dit moment is Uber de enige pendeldienst beschikbaar op Android wear smartwatch.

Tags

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

top