Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
Zelf eenvoudig een website maken - Online diensten | ICT Diensten Online

Zelf eenvoudig een website maken

Een website is van groot belang voor elk bedrijf. Via je website kunnen er namelijk een hoop nieuwe klanten bij je bedrijf terechtkomen. Ook is een website een goede manier om nieuws en acties bekend te maken. Je kunt ervoor kiezen om een website te laten maken door een professioneel bedrijf, maar dit kost al snel veel geld. Kies er daarom voor om zelf een website te bouwen. Dit klinkt misschien lastig, maar met behulp van WordPress is het zeker niet moeilijk.

Wat is WordPress?

WordPress is een website waarbij je eenvoudig en gratis een website kunt bouwen. Je hebt geen kennis over websites bouwen nodig, want WordPress is een duidelijke website en veel dingen wijzen zichzelf. Ook zijn er op internet verschillende WordPress handleidingen te vinden. Hierin staat stap voor stap uitgelegd wat je allemaal moet doen om een mooie website te maken. Naast handleidingen over het bouwen van websites, zijn er verschillende handleidingen waarin staat uitgelegd hoe je jouw WordPress website kunt optimaliseren.

De mogelijkheden van WordPress

De mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos. Je kunt een eenvoudige website bouwen, maar ook gecompliceerdere dingen zijn mogelijk. Je hebt keuze uit enorm veel verschillende thema’s voor je website, je kunt dus zelf bepalen hoe je website eruit komt te zien. Daarnaast zijn er verschillende plug-ins die je kunt downloaden om je website uit te breiden. Zo is er bijvoorbeeld de plug-in ‘Contact Form 7’ hiermee maak je eenvoudig een contactformulier of download de plug-in ‘WooCommerce’ om een WordPress webshop te maken.

 

Heb je extra uitleg nodig?

Vind je het ondanks de handleidingen nog steeds erg lastig om een mooie website te maken? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een WordPress website te laten maken. Er zijn verschillende bedrijven die je graag helpen. Zij bouwen een complete website voor je of zij geven je nog meer uitleg over het maken van een website of webshop. Ook staan zij telefonisch of via e-mail voor je klaar wanneer je ergens een vraag over hebt. Zo kan écht iedereen een goede website of webshop maken.

 

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

top