Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/ronaldv111/domains/ictdienstenonline.nl/public_html/wp-content/themes/converio/functions.php on line 366
Alles wat je wilt weten over e-fulfilment - Online diensten | ICT Diensten Online

Alles wat je wilt weten over e-fulfilment

Het gebruik van e-fulfilment kan erg handig zijn als je een webshop beheert. Maar wat houdt e-fulfilment eigenlijk precies in? Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van fulfilment? In deze blog gaan we hier verder op in.

Wat is e-fulfilment?

Voor veel mensen is het lastig om precies te begrijpen waar e-fulfilment nou eigenlijk over gaat. Dat is niet zo raar, aangezien het een heel breed begrip is. Simpel gezegd biedt e-fulfilment oplossingen voor de logistieke kant van je webshop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzenden en routerneren van producten. Maar ook aan dingen als, voorraadbeheer, orderpicken en het verwerken van bestellingen. Er zijn verschillende bedrijven die je kunt inschakelen om je webshop logistiek uit te voeren. Dan hoef je al deze taken zelf niet meer te doen, maar wordt het overgenomen door het fulfilment bedrijf.

Waarom is het uitbesteden van webshop logistiek zo handig?

Het inhuren van een fulfilment bedrijf heeft veel voordelen. Daarom kiezen steeds meer webshops ook voor deze oplossing. We bespreken de belangrijkste redenen om voor e-fulfilment te kiezen. Op www.mcsfulfilment.com vind je nog meer voordelen.

Geen opslagruimte meer nodig

Een groot voordeel van het uitbesteden van je webshop logistiek is het feit dat je zelf geen opslagruimte meer nodig hebt. Je voorraadbeheer wordt namelijk gedaan door het fulfilment bedrijf. Dit scheelt je veel ruimte, waardoor meer mogelijkheden hebt voor uitbreiding.

Opschalen met drukte

Een tweede voordeel is dat je met drukte makkelijk kunt opschalen. In drukke periodes, zoals tijdens de vakanties, kun je makkelijk opschalen. Als je hiervoor zelf verantwoordelijk bent is dit niet zo makkelijk te realiseren. Je webshop blijft altijd actief ook al ben je zelf niet aan het werk

Meer mogelijkheden

E-fulfilment geeft je nog meer extra mogelijkheden. Zo kun je gebruik maken van ophaalpunten en kunnen bestellingen ook na 22:00 nog verwerkt worden. Hierdoor biedt je de klanten meer flexibiliteit.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

top